Friskis & Svettis-logotyp

NORRKÖPING

artikel_företag+friskpersonal.jpg

Koncept för företag

Ta med ditt företag till en inspirerande after work, en aktiv konferens eller starta arbetsdagen med ett morgonpass tillsammans. Hör av er till oss så fixar vi ett upplägg som passar just er.

Egna pass
Kör ett (eller flera) pass med ert personalgäng. Passet körs i någon av våra lokaler och med våra ledare. Kanske en frukostträning eller after work. Antal platser: 20-90 personer, beroende på träningsform.
Pris: 1490 kr/grupp. I priset ingår lokal, ledare, tidningen Friskispressen och en fribiljett på valfri träning.

Inspirationsdag
Skräddarsy en inspirationsdag (hel- eller halvdag) för personalen. Ni kan prova olika typer av träning och varva ner med en föreläsning. Lunch och/eller fika kan ordnas.
Antal platser: Max 90 personer.
Kontakta oss för prisuppgift.

Aktiv konferens
Kombinera er konferens med ett träningspass eller en inspirerande föreläsning. En aktiv konferens skapar nya krafter i arbetsgruppen och öppnar för nya kreativa höjder. Kontakta oss så skräddarsyr vi er konferens utifrån era förutsättningar och önskemål.
Kontakta oss för prisuppgift.

Inspirationsträff
Människor blir både friskare, gladare och mer produktiva av att träna. Vi kommer gärna till er arbetsplats för en inspirationsträff. På träffen får ni information om träning i allmänhet och om Friskis Norrköping. Magasinet Friskispressen och en fribiljett på valfri träning hos oss ingår.

Kontakt företag

Malin Alsö
malin@nrk.friskissvettis.se
011-211331

Johanna Simón
johanna@nrk.friskissvettis.se
011-211335

Pia Josefsson, SEB

"Vi valde att ha kundaktiviteten Morgonladdning med Friskis för att vi vill vara med och inspirera till en hälsosam livsstil. Att vi valde just Friskis är för att de är tillgängliga för alla oberoende av vem du är eller hur du ser ut. Det finns helt enkelt någon träningsform som passar alla.

Aktivitetet har varit uppskattad av våra kunder."