Friskis & Svettis-logotyp

NORRKÖPING

artikel_priser och kort.jpg

Våra träningskort

För att nyttja ditt träningskort måste du vara medlem i Friskis&Svettis Norrköping. Medlemsavgiften betalas separat på 100 kr/kalenderår.

Provträna
Funderar du på om Friskis&Svettis är något för dig? Du är alltid välkommen att provträna eller träna vid enstaka tillfällen. Då betalar du priset av en engångsbiljett. Om du behåller kvittot och köper träningskort inom en vecka får du tillbaka pengarna för en engångsbiljett. För att träna på engångsbiljett krävs inget medlemsskap.

Allträning

För dig som vill ha tillgång till hela vårt utbud, både gruppträning och gym. Kortet ger bokningsrätt till samtliga bokningsbara pass och gyminstruktioner.

Grupp
För dig som vill ha tillgång till all vår gruppträning. Kortet ger bokningsrätt till samtliga bokningsbara gruppträningspass (gäller ej instruktionspass i gymmet och Cirkelgym).

Gym
För dig som vill träna i våra gym. Kortet ger bokningsrätt till instruktionstider, Cirkelgym och IMT.

Klippkort
Avser träning vid 10 tillfällen och ger bokningsrätt för all vår gruppträning och all träning i våra gym. Klippkortet är giltigt ett år.

Träna ute
För dig som vill ha tillgång till alla våra Träna ute-pass. Träna ute ingår även i samtliga 1-, 6- och 12-månaderskort.


Familjefys (barn 6-12 år och vuxna)
För vuxna som vill träna Familjefys gäller: allträningskort, gruppträningskort, 10-kort eller engångsbiljett. För barn gäller: terminskort Familjefys 6-12 år, 10-kort 10-12 år, gruppträningskort 10-12 år eller engångsbiljett Familjefys 6-12 år. Passet är bokningsbart, både barn och vuxna som vill delta måste ha hämtat ut en biljett.

Grupp 10-12 år
Vårt träningskort för dig mellan 10 och 12 år som vill träna gruppträning. Kortet gäller i vuxens sällskap och ger bokningsrätt och tillgång till all vår gruppträning med undantag från våra instruktiva pass.

Jympa Familj (barn 2-6 år och vuxna)
Jympa Familj är träning för barn 2-6 år och vuxna tillsammans. Kort som gäller är det terminsbundna kortet Jympa Familj eller engångsbiljett Jympa Familj. Priset avser kostnaden per barn, de vuxna följer med gratis.


Enkeljympa
Enkeljympa är främst för dig med intelektuell funktionsvariation. Vi välkomnar assistent eller anhörig att vara med kostnadsfritt. Kortet är terminsbundet.

FAR - fysisk aktivitet på recept

Du som fått fysisk aktivitet utskrivet på recept av läkare har 10% rabatt på alla våra träningskort, med undantag för delbetalning. Gäller vid uppvisande av recept och legitimation.

Presentkort
Perfekt under julgranen, i påskägget eller till födelsedagen. Presentkortet kan köpas i våra receptioner och laddas med valfritt belopp.

Skärblacka/Söderköping
För dig som vill ha tillgång till all gruppträning i någon av våra externa hallar i Söderköping eller Skärblacka. Korten är terminsbundna.

Tvåföreningskort
För dig som vill ha tillgång till all träning i Friskis&Svettis Norrköping och en annan Friskisförening. Gäller endast årskort och medlemsskap behövs i båda föreningarna. Priset är 75% av den sammalagda kostnaden för respektive förenings årskort allträning exklusive medlemsskapen. Ex: Årskort allträning Norrköping 3500 kr, annan förening 2800 kr 
3500+2800=6300x0,75=4725 kr 
Kortet kan köpas i följande föreningar: Eskilstuna, Halmstad, Jönköping, Karlstad, Linköping, Skövde, Sundsvall, Vetlanda, Västerås, Växjö, Örebro och Norrköping.

Logga in på mina sidor

Se träningshistorik, bokningar och förnya träningskortet. Logga in med din mailadress som användarnamn och din födelsedata (ååmmdd eller ååååmmdd) som lösenord.
Logga in här »

Åldersgränser

Gym: från året du fyller 13 år.
Instruktiva pass: från året du fyller 13 år.
Övrig gruppträning: från året du fyller 10 år (10-13 år i vuxens sällskap).
Jympa familj: 2-6 år.
Familjefys: 6-12 år.

På Spin och Indoor Walking rekommenderar vi att du är minst 150 cm lång.
Fram till året du fyller 16 år krävs målsmans sällskap vid tecknande av medlemskap samt vid köp av träningskort och engångsbiljett. Målsman är alltid ytterst ansvarig för den unge medlemmen och hens träning.