Friskis & Svettis-logotyp

NORRKÖPING

artikel_priser och kort.jpg

Betalsätt

Du kan välja att betala medlemsskap och träningskort online, via delbetalning eller i någon av våra receptioner. Vi är anslutna till några friskvårdsportaler för dig som får rabatt på träning via ditt jobb.

Vi ser gärna att du betalar större summor med kort för att minimera hanteringen av kontanter för våra receptionister. Vi tar även emot rekvisition vid köp av träningskort eller Röris-/Minirörisskivor.

Köp kort online
Du kan köpa ditt träningskort och betala medlemsavgift här på vår hemsida. Det gör du här. Är du studerande eller pensionär är du välkommen att köpa kort i någon av våra receptioner.

Delbetalning av årskort
När du köper årskort hos oss kan du välja att delbetala det på 12 månader via Kredithanterarna. Delbetalningen sker genom att pengar dras automatisk från ditt konto kring den 27:e varje månad. För att nyttja delbetalning ska du ha fyllt 18 år, vara skriven i Sverige, ha ett svensk personnummer och ha taxerad inkomst i Sverige. Ansök om delbetalning i någon av våra receptioner. Vi behöver giltig legitimation samt ditt bankkontonummer. I samband med ansökan tas en kreditupplysning. Bindningstiden är 12 månader och under denna tid finns ingen möjlighet att uppgradera ditt träningskort. Tänk på att komma i god tid om du ska träna i samband med köpet. Medlemsavgift á 100:-/kalenderår betalar du kontant eller med kort i någon av receptionerna vid inköpstillfället. Fullständiga villkor för delbetalning hittar du här »

Om du har frågor om delbetalning, kontakta Kredithanterarnas Kundservice på:

  • Telefon 010-195 96 70
  • E-post: kundservice@kredithanterarna.se

Andra betalsätt
Många medlemmar som köper träningskort hos oss får tillbaka pengar från sin arbetsgivare. Konsultera din arbetsgivare angående friskvårdsförmåner och ersättning på din arbetsplats.

Vi är anslutna till följande friskvårdsportaler:
• Wellnet
• Benify

Om din arbetsgivare ger dig friskvårdsersättning i form av friskvårdskuponger är det viktigt att du kontrollerar att vi tar emot dessa. Friskis&Svettis Norrköping accepterar endast de som heter Friskvårdskuponger.

Logga in på mina sidor

Se träningshistorik, bokningar och förnya träningskortet. Logga in med din mailadress som användarnamn och din födelsedata (ååmmdd eller ååååmmdd) som lösenord.
Logga in här »

Åldersgränser

Gym: från året du fyller 13 år.
Instruktiva pass: från året du fyller 13 år.
Övrig gruppträning: från året du fyller 10 år (10-13 år i vuxens sällskap).
Jympa familj: 2-6 år.
Familjefys: 6-12 år.

På Spin och Indoor Walking rekommenderar vi att du är minst 150 cm lång.
Fram till året du fyller 16 år krävs målsmans sällskap vid tecknande av medlemskap samt vid köp av träningskort och engångsbiljett. Målsman är alltid ytterst ansvarig för den unge medlemmen och hens träning.