Friskis & Svettis-logotyp

NORRKÖPING

theres hemsida artikel.jpg

Hej Therese!

Berätta vad som fick dig att bli ledare hos oss.
Jag spelar squash flera gånger i veckan har tränat på Friskis i perioder sen 2011. Den funktionella styrketräningen du får på Skivstång är perfekt komplement till squashen och för ett år sen blev jag sugen på att utbilda mig till ledare. Det superkul att inspirera alla motionärer och samtidigt själv få träning!

Vad utmärker ditt pass?
Mycket rock! Sen har jag nog ganska lugnt tempo på mitt pass jämfört med många andra Skivstångsledare. Jag har lagt mycket fokus på att hinna med i övningarna, så alla får med sig tekniken.

Vad är det bästa med att leda pass på Friskis?
Det bästa med Friskis är att alla är välkomma hit oavsett bakgrund och träningsvana. En av de roligaste sakerna med att leda pass är att se utvecklingen hos de som tränar och hur de under terminens gång vågar lägga på mer vikt och får bättre teknik. Då får jag svart på vitt att jag gör något bra!

Vad gör du när du inte är på Friskis?
Jag pluggar sista terminen till civilingenjör inom kommunikation, transport och samhälle. Just nu skriver jag mitt exjobb. Självklart blir det också mycket träning, både squash och Skivstång!

Träna Skivstång med Therese på måndagar 06.30 eller onsdagar 18.00 i City.

Infoträffar våren 2018

Vårens infoträffar kommer hållas i mars. Specifika datum är ej satta ännu.

Har du frågor? Hör av dig till träningsansvarig Anna, Maja eller Johanna, eller värdansvarig Jossan.

Just nu söker vi

Ledare till:

Barnträning
Indoor Walking
Power Hour
Cirkelfys
Yoga
Core
Flex
Girkelgym

Tränare till gymmet

Värdar till reception

Är du sugen på något annat funktionärsuppdrag är du självklart välkommen att ansöka ändå.

Redan funktionär i föreningen?

Du som redan är funktionär i föreningen men söker till ett nytt uppdrag behöver inte gå på ett informationsmöte, du kontaktar ansvarig för ditt nya område och förklarar vad du vill hitta på. Ingången till Funkis hittar du i vänsterspalten.