Friskis & Svettis-logotyp

NORRKÖPING

artikel barn o unga.jpg

Träning för barn & familj

För barn mellan 2 och 12 år har vi utvecklat speciella pass för allsidig och lekfull träning med kvalitet. Barnen deltar utifrån egna förutsättningar och alla som har lust kan vara med.

Familjefys - Nyhet 2017!
Familjefys är ett fartfyllt, allsidigt och lekfullt pass för barn 6-12 år och vuxna tillsammans. Träningen är upplagd i cirkelform med övningar som blir en kul utmaning för både barn och vuxna. Dra, pressa, hoppa och böj. Upplev fullt ös tillsammans! Passet är bokningsbart och alla som vill delta på passet måste ha hämtat ut en biljett.


Jympa Familj
Familjejympan är lekfull Jympa för barn 2-6 år och vuxna tillsammans. Det är roligt, spännande och omväxlande. Här samlas våra yngsta deltagare för att ha kul och röra sig till musik. Fokus är på grovmotorisk träning och lekfulla rörelser som kommer ur musiken. Vi skapar förutsättningar för barnens naturliga och spontana förhållningssätt till rörelse. Effekten av enskilda rörelser är mindre viktig. Passet behöver inte bokas, vuxna följer med barnet gratis.


Träningskort gilltiga för Familjefys och Jympa familj hittar du här »

Åldersgränser

Gym: från året du fyller 13 år.
Instruktiva pass: från året du fyller 13 år.
Övrig gruppträning: från året du fyller 10 år (10-13 år i vuxens sällskap).
Jympa familj: 2-6 år.
Familjefys: 6-12 år.

På Spin och Indoor Walking rekommenderar vi att du är minst 150 cm lång.
Fram till året du fyller 16 år krävs målsmans sällskap vid tecknande av medlemskap samt vid köp av träningskort och engångsbiljett. Målsman är alltid ytterst ansvarig för den unge medlemmen och hens träning.