Friskis & Svettis-logotyp

NORRKÖPING

artikel_limed17.jpg

Limited edition 2017

Är du medlemmen som gärna testar ny träning med specifika teman eller inriktningar? Vill du vara först med det senaste? I så fall är Limited Edition för dig.

Limited Edition är träning på tillfälligt besök. Pass som finns ett år, sedan försvinner de. Det gör att träningen kan vara mer inriktad och bryta ny mark. Ibland är det teman utifrån befintligt träningsutbud, ibland helt ny typ av träning. De Limited edition-pass som går just nu hittar du i schemat, märkta med "Limited edition".


FlowRide
En Jympa-upplevelse med en twist.
FlowRide är ett lekfullt och funktionellt pass med sömlösa växlingar och kontraster i både musik och rörelser. Precis som på Jympa tränar du hela kroppen; styrka, kondition och rörlighet. Åkturen bjuder dig på power, flyt och en och annan överraskning. Gör dig redo, nu åker vi.


Cirkelgym Go
Rejäl träning utan krusiduller.
Cirkelgym Go körs inne i Cirkelgymmet, ett varv i två cirklar. En med tunga, långsamma styrkeövningar i maskiner. En med konditionsövningar i högt tempo utan redskap. Gruppen delas in i två team som taggar varandra till max. Rak och skön träning med extra allt. Let´s go!


IW Spurt
En härlig blandning av IW Distans och Intervall.
På Indoor Walking Spurt blandar vi distanspassens sköna koppling till musiken med intervallpassets utmanande driv och flås. Första halvan av passet körs i distanskaraktär och efter en tydlig övergång växlar passet till intervaller. Ungefär som du kanske brukar lägga upp en skön löprunda. Bara att haka på, vi spurtar hela vägen in i mål!


Giro 4
Försäsongspass i fyra delar för cyklister.
Giro 4 är ett oerhört tufft spinningpass för dig som är en riktig cykelnörd. Det har utvecklats tillsammans med Mattias Reck som är tränare för WorldTour-laget Giant-Alpecin. Giro 4 är uppdelat i fyra perioder och pågår i 24 veckor. Passet riktar sig cyklister och mycket rutinerade spinnare. Vi rekommenderar att du är med från början, att hoppa på i period 3 eller 4 blir tufft.

 

 

Åldersgränser

Gym: från året du fyller 13 år.
Instruktiva pass: från året du fyller 13 år.
Övrig gruppträning: från året du fyller 10 år (10-13 år i vuxens sällskap).
Jympa familj: 2-6 år.
Familjefys: 6-12 år.

På Spin och Indoor Walking rekommenderar vi att du är minst 150 cm lång.
Fram till året du fyller 16 år krävs målsmans sällskap vid tecknande av medlemskap samt vid köp av träningskort och engångsbiljett. Målsman är alltid ytterst ansvarig för den unge medlemmen och hens träning.