Till bokningen

Schema & Boka pass

Individuell Gyminstruktion

Bokat instruktion?

Hämta din biljett i receptionen.

Instruktion

Dessa pass går att förboka

Aerobics

Box

Cirkelfys

Cirkelgym

Core

Dans Afro

Flex

Flex Soft

Flex Intervall

HIT

Individuell Gyminstruktion

Indoor Walking

Offroad

Station

Skivstång

Spin

Step

TMI

Yoga

Bas-, medel-, intensiv-, juniorjympa, Träna ute pass, Dans Fusion samt Dans Fuego går ej att förboka. Där gäller först till kvarn.

Boka via appen

för iPhone

för WP 7

Med appen kan du enkelt kolla schema, boka och avboka pass samt hålla koll på öppettider.

Appen är densamma för flera Friskis&Svettis-föreningar. Därför väljer du först stad när du startar appen eller besöker sidan. Bokningsfunktionen fungerar precis som den vi har på vår hemsida.

Öppettider hittar du under fliken kontaktinfo. Icke medlemmar har tillgång till all information utom bokningen.

Hoppas att du kommer att ha stor nytta och glädje av appen.

FriskisSvettis_10_rgb.jpg

Boka

Läs igenom informationen nedan innan du börjar boka pass.

Den 28 augusti ändrar vi våra bokningsregler.

Hur?
Du bokar pass via bokningssidan. Du loggar in med ditt medlemsnummer (numret på kortet) som användarnamn och ditt personnummer ååmmdd eller ååååmmdd som lösen. Du kan endast boka plats åt dig själv personligen och du måste ha ett aktivt träningskort. Vi gör inga gästbokningar. Du kan ha max 2 bokningar/dag och max 3 bokningar samtidigt.

Inte medlem/inget aktivt träningskort?
Du som inte är medlem eller har ett aktivt träningskort är välkommen att lösa engångsbiljett i receptionen 10 minuter innan passet startar. Våra medlemmar går i första hand.

När?
Du kan boka pass fem dygn i förväg och senast 30 minuter innan passet startas då alla obokade platser släpps.

Avbokning
Avbokning skall ske minst 1 timma innan passet startar. Senare är 1 timma innan passet görs inga avbokningar.

Vad?
Du som har ett gruppträningskort kan boka spin-, IW-, gruppträningspass.Du som har ett gymkort kan boka individuell instruktion, cirkelgyms- och TMI-pass. Du som har klippkort kan boka allt ovanstående.

Och sen då?
Du hämtar din bokade biljett senast 11 minuter innan passet startar. 10 minuter innan passet startar släpps alla bokade platser och då är det först till kvarn som gäller. Biljett till gyminstruktion hämtas i receptionen.

Om jag glömmer avboka?
Missad avbokning ger en varning i systemet. Du får ett mail angående varningen så det är viktigt att du har rätt mailadress inlagd under Mina sidor på bokningssidan. Efter tre varningar under en 30-dagarsperiod spärras bokningsfunktionen (gäller det en gyminstruktion spärras du redan vid första varningen). Du kan fortsätta att träna som vanligt men ej boka pass. Bokningsspärren försvinner automatiskt efter 30 dagar. Alternativt kan du köpa loss spärren i våra receptioner till en kostnad av 100 kronor.

Vi har full förståelse för att situationer kan uppstå som gör att du inte kan nyttja bokad plats. Just därför har vi detta varningssystem och vi tar alltså inte bort varningar om det inte beror på fel i vårt system.

Reservplatser
Då ett pass är fullbokat finns det möjlighet att boka reservplats. Om någon bokar av sin ordinarie plats överges den till den som har första reservplats, osv. För att kunna boka en reservplats måste du ha din mailadress inlagd i vårt system. Kontrollera detta under fliken Mina sidor när du är inloggad på bokningssidan.

Om du får ett mail om att du har fått en ordinarie plats till passet fungerar det sedan som om du bokat en ordinarie plats. Vill du inte ha platsen måste du själv göra en avbokning. Görs inte detta får du en varning. Det går at förboka en reservplats fram till 1 timma innan ett pass startar, därefter försvinner alla reservbokningar.