Friskis & Svettis-logotyp

NORRKÖPING

Våra fantastiska funkisar

Vad vore Friskis&Svettis Norrköping utan våra 320 funktionärers ideella engagemang? Svaret på den frågan är enkelt, vi vore inte mycket.

De där glada och inspirerade personerna i röda kläder, vem är de egentligen? Varje vecka tar vi tempen på en av våra funkisar.

Johanna b artikel.jpg

Hej Johanna!

Hur länge har du varit funktionär hos oss?
Jag har varit ledare sen januari 2016. Jag ville engagera mig i Friskis för att få chansen att inspirera andra människor till det bästa jag visste - att träna och att göra det i grupp tillsammans med andra.

Berätta om ditt pass.
Jag leder Jympa medel. Mitt pass är enkelt, men kan vara riktigt tufft för den som vill. Alla kan hänga på. Jag har fokus på de stora muskelgrupperna och jobbar mycket med benstyrka, stabilitet och kvalité i mina övningar.

Vad gör du när du inte är på Friskis?
På min fritid blir det en hel del träning. Mycket gym- och teknikträning men även en del pass, allt från spinning till Power hour. Jag åker också mycket skidor utför, vilket jag gjort sen jag var 3 år gammal.

Tidigare möten med våra funktionärer

Freja L, ledare Box

Natalie O, ledare SkivstångIntervall

Sofie O, värd Söderköping

Therese W, receptionsvärd

Eva H, ledare Jympa soft och Flex soft

Joakim L, receptionsvärd

Therese Z, ledare Skivstång

 

 

 

Infoträffar hösten 2017

Nästa infoträff för dig som vill bli ledare, värd eller tränare är under hösten 2017.

Har du frågor? Hör av dig till träningsansvarig Anna, Maja eller Johanna, eller värdansvarig Tessan.

Redan funktionär i föreningen?

Du som redan är funktionär i föreningen men söker till ett nytt uppdrag behöver inte gå på ett informationsmöte, du kontaktar ansvarig för ditt nya område och förklarar vad du vill hitta på. Ingången till Funkis hittar du i vänsterspalten.