Friskis & Svettis-logotyp

NORRKÖPING

artikel_företag+friskpersonal.jpg

Koncept för företag

Ta med ditt företag till en inspirerande after work, en aktiv konferens eller kör ett morgonpass tillsammans innan ni startar arbetsdagen. Hör av er till oss så fixar vi ett upplägg som passar just er.

Egna pass
Kör ett (eller flera) pass med ert personalgäng. Passet körs i någon av våra lokaler och med våra ledare. Kanske en frukostträning eller after work. Antal platser: 20-90 personer, beroende på träningsform.
Pris: 1500 kr/grupp. I priset ingår lokal, ledare, tidningen Friskispressen och en fribiljett på valfri träning.

Inspirationsdag
Skräddarsy en inspirationsdag (hel- eller halvdag) för personalen. Ni kan prova olika typer av träning och varva ner med en föreläsning. Lunch och/eller fika kan ordnas.
Antal platser: Max 90 personer.
Kontakta oss för prisuppgift.

Aktiv konferens
Kombinera er konferens med ett träningspass eller en inspirerande föreläsning. En aktiv konferens skapar nya krafter i arbetsgruppen och öppnar för nya kreativa höjder. Kontakta oss så skräddarsyr vi er konferens utifrån era förutsättningar och önskemål.
Kontakta oss för prisuppgift.

Inspirationsträff
Människor blir både friskare, gladare och mer produktiva av att träna. Vi kommer gärna till er arbetsplats för en inspirationsträff. På träffen får ni information om träning i allmänhet och om Friskis Norrköping. Magasinet Friskispressen och en fribiljett på valfri träning hos oss ingår.

Företagsklipp
Som företag kan du ha dina anställda anslutna till en företagspott hos oss. Du bestämmer själv hur många gånger dina anställda ska kunna träna hos oss. Detta kostar 70:-/gång och dina anställda får tillgång till hela vårt utbud. Medlemsavgift á 100:-/kalenderår tillkommer för varje anställd. Potten har en giltightestid på 1 år från beställningsdatum.

Kontakt företag

Malin Alsö
malin@nrk.friskissvettis.se
011-211331

Johanna Simón
johanna@nrk.friskissvettis.se
011-211335

Cleas Olai, Lantbrukare

"Vi är ett gäng bönder som har våra gårdar i alla väderstreck kring Norrköping. Som bonde har vi ofta mycket tungt arbete med många olika vridningar. Att träna minskar risken för skador och gör att man orkar arbeta fler timmar. Den sociala kontakten är också viktig och efter träningen äter vi tillsammans på Friskis.

Att vi valde Friskis efter en rekommendation från en sjukgymnast har vi inte fått ångra. Vi har mött jättebra kompetens, många olika träningsmöjligheter, fri parkering samt att alla ideella och anställda på Friskis alltid är glada och serviceinriktade."