Friskis & Svettis-logotyp

NORRKÖPING

artikel_företag+friskpersonal.jpg

Tjäna pengar på frisk personal

Visste du att en veckas sjukfrånvaro för en anställd med 25000 kr i lön kostar ditt företag runt 10 000 kr?

Hur tränar din personal? Om dina anställda tränar regelbundet kommer deras korttidsfrånvaro minska rejält. Kostnaden för ett träningskort kan ställas mot EN dags sjukfrånvaro. Ta med det till den budget du skapar inför 2017 och fundera.. Hur mycket kan ni spara? Ja, det handlar om att göra företaget lönsammare. På köpet får du friskare, produktivare och gladare medarbetare.

Välkommen att höra av dig!

Koncept för företag

Ta med ditt företag till en inspirerande after work, en aktiv konferens eller kör ett morgonpass tillsammans innan ni startar arbetsdagen. Hör av er till oss så fixar vi ett upplägg som passar just er.

Kontakt företag

Malin Alsö
malin@nrk.friskissvettis.se
011-211331

Johanna Simón
johanna@nrk.friskissvettis.se
011-211335

Cleas Olai, Lantbrukare

"Vi är ett gäng bönder som har våra gårdar i alla väderstreck kring Norrköping. Som bonde har vi ofta mycket tungt arbete med många olika vridningar. Att träna minskar risken för skador och gör att man orkar arbeta fler timmar. Den sociala kontakten är också viktig och efter träningen äter vi tillsammans på Friskis.

Att vi valde Friskis efter en rekommendation från en sjukgymnast har vi inte fått ångra. Vi har mött jättebra kompetens, många olika träningsmöjligheter, fri parkering samt att alla ideella och anställda på Friskis alltid är glada och serviceinriktade."